Home » Koopgidsen » Fietsendrager met zuignap

Fietsendrager met zuignap

In het kort: een zuignap fietsendrager is interessant als je geen trekhaak hebt of als je snel en gemakkelijk een fiets mee wil kunnen nemen. Let er wel op dat je de bevestiging van deze fietsendragers regelmatig moet controleren. Bekijk hier een ruim aanbod.

Wanneer jouw auto geen trekhaak heeft zul je al snel moeten uitwijken naar een fietsendrager voor de achterklep. Maar, wist je dat er ook andere mogelijkheid is: fietsendragers die je met behulp van zuignappen op jouw auto kan bevestigen. We zien dit type fietsendrager steeds vaker voorbij komen. In dit artikel kom je alles te weten over de zuignap fietsendrager.

Beste fietsendrager zuignap op dit moment

Hoewel het aantal aanbieders van fietsendragers met zuignappen in Nederland op één hand te tellen is, is er wel veel keuze. Kijken we bijvoorbeeld naar het merk SeaSucker, dan heb je daar al keuze uit verschillende typen.

Om je op weg te helpen bij het maken van de beste keuze, hebben we de beste zuignap fietsendragers op een rij gezet.

seasucker talon fietsendrager

Seasucker Talon fietsendrager

⭐⭐⭐⭐⭐

De Seasucker Talon wordt door veel consumenten geroemd door de makkelijke en eenvoudige montage. Deze compacte fietsendrager monteer je eenvoudig op je auto, waarna je een fiets erop kunt bevestigen. Geschikt voor 1 fiets met een gewicht tot 20 kilogram.

Verkrijgbaar bij:

Alternatieve keuzes: top 3 zuignap fietsendragers

Het kan goed zijn dat jij op zoek bent naar een ander type fietsendrager met zuignappen. Bijvoorbeeld voor twee fietsen of een variant die wat goedkoper is. Daarom hebben we een handige top 3 gemaakt met alternatieve keuzes.

seasucker talon fietsendrager

#1 Seasucker Talon fietsendrager

⭐⭐⭐⭐⭐

De Seasucker Talon is een populaire fietsendrager met zuignappen. Deze fietsendrager is geschikt voor één fiets: ook een elektrische fiets kan hierop bevestigd worden (met een gewicht tot 20 kilogram). De fietsendrager kan zowel op staal of glas bevestigd worden, waardoor hij bijna voor elk voertuig geschikt is.

Verkrijgbaar bij:

seasucker mini bomber

#2 Seasucker Mini Bomber (twee fietsen)

⭐⭐⭐⭐⭐

Wil je twee fietsen vervoeren met een fietsendrager met zuignappen? Dan kun je op dit moment het best kiezen voor de Seasucker Mini Bomber. Een super krachtige fietsendrager die geschikt is voor twee fietsen met een gewicht tot 20 kilogram per fiets.

Verkrijgbaar bij:

rockbros fietsendrager

#3 Rockbros (beste goedkope keuze)

⭐⭐⭐⭐⭐

De Rockbros fietsendrager is de beste goedkope fietsendrager met zuignappen. Deze fietsendrager heeft een maximaal draagvermogen van 20 kilogram en is geschikt voor één fiets. De fietsendrager is eenvoudig op het dak van de auto te bevestigen.

Verkrijgbaar bij:

Voor wie is een fietsendrager met zuignappen interessant?

Een fietsendrager met een zuignap is met name interessant voor voertuigen zonder trekhaak. Nu horen we je denken: dan kan ik toch gewoon kiezen voor een achterklep fietsendrager of een fietsendrager op het dak? Correct, maar een zuignap fietsendrager heeft nog een aantal specifieke voordelen die wellicht ook voor jou interessant kunnen zijn.

Een fietsendrager met zuignappen is namelijk ontzettend makkelijk te monteren: je hoeft geen kabels en banden te gebruiken om de fietsendrager op de auto te bevestigen. Daarnaast kun je gemakkelijk de fietsendrager opbergen, omdat het vaak gaat om een lichtgewicht fietsendrager die zeer compact is.

Voordelen van een fietsendrager op een rij:

  • Compact
  • Lichtgewicht
  • Makkelijk op te bergen
  • Eenvoudig te monteren
  • Geschikt voor alle voertuigen

Passen zuignap fietsendragers op elke auto?

De zuignappen van een fietsendrager zijn zo gemaakt, dat ze op veel materialen bevestigd kunnen worden. Het is wel sterk aan te raden om te controleren of de zuignappen op zowel glas als staal bevestigd kunnen worden.

2 reacties op “Fietsendrager met zuignap”

  1. Ik wist serieus niet dat dit soort fietsendragers er waren, maar ik heb er nu eentje besteld van seasucker. Ben erg benieuwd. Wil hem gaan gebruiken voor shoots van mijn Nissan Skyline. Heb eerder gezien dat de fiets dan half leunt op de spoiler. Ben zo benieuwd!

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven